Autumnal breakfast

by - 8:07 AM


                I like the mornings if they start with a splendid breakfast, no matter it is autumn or any other season. I don`t really know the optimal nutiritional value,but I try to eat healthy.Ok...I know,there is a lavander flavored chocolate (which I bought in Veszmprém,HU), but this totally cheered up my day and nobody can resist to these kind of things.Cereals and choco can`t be seasonal :)
                 I remember,my first post was also a breakfast-morning one and it`s good to look back and see how much I have been blogging since then.But this is a bit different.At that time , we were taking advantage of the sunshine and now there such a little light filtered through the greenery. There is not a wide range of fruits, the first thing that comes up in your mind is grape.This is the main ingredient of my breakfast. 
Essentially, is similar to my first post: we need just yoghurt,grapes, outflakes or if you prefer other fruits.It is good to use less seedy grapes.
                 Have a beautiful autumnal day and eat a lot of lavander flavoured chocolate!:)

*****
                Szeretem a reggelt,ha egy remek reggelivel kezdődik,legyen ősz vagy akármilyen más évszak. Nem tudom mi az éppen optimális tápérték,de azért  probálok odafigyelni az étrendemre. Tudom ... ott van egy levendulás házicsoki ( amit még Veszprémben vettem az Articsoki boltból, egyébiránt pompás volt az íze :) ,de ez még inkább feldobta a napom :) és ilyen finomságnak senkisem tud ellenállni. A csoki és a müzli sohasem lehet időszaki,évszaki :) .
                 Emlékszem,az első posztom is ilyen reggelizős volt,s olyan jó visszagondolni,hogy már egy ideje bloggolgatok.De ez most kissé más.Akkor még fürödtünk a nap melegítő sugaraiban,de most már alig szűrödik néhány napsugár a lombtalan fákon át. Nem olyan nagy a választék gyümölcsök terén,de ha az őszt vizualizáljuk magunk elé,mindenképpen beugrik a szőlő. Ez az én őszi reggelim legfőbb összetevője.
Lényegében ugyanaz mint az első posztomban : joghurtot,szőlőt és gabonapelyhet használtam csak,persze már gyümölcsökkel is ki lehet egészíteni. Jobb minél kevésbé magvas szőlőt választani.
                 Legyen egy szép  őszi napotok és egyetek sok finom levendulás csokit! :)





You May Also Like

0 megjegyzés