Now, what is really going on?

by - 9:17 AM

         We can ask with reason: What is really going on? Even in  fashion do exist "societal prejudices", which can be erased as the time is elapsing and the fashion is changing. For instance, ever since I can remember people around me always said you cannot wear socks with heels, sandals, and especially not with open-toed shoes. Well then, it looks like these people will need  to face these changes to their greatest regret, because the designers bumped up with new appaling (in a good sense) ideas. For example, the creative director of the Mother of Pearl smuggles a little bad taste in each collection and the result is always astonishing. I do not know how she makes it, but she is not the only one. In the Vetements show long silk glooves were paired with a sport sweatshirt and a long skirt. One thing that is advanced for the following years are the sport shoes whenever and with everything. Yes, even with long, maxi dresses. Besides these, layering will be worked out on a master level.
But stranger things happened on the catwalks, just to mention one: in the Gipsy Sport show both men and women were wearing night gowns with slippers. However, Adidas slippers in many circles are spread and it became trendy.
         Notwithstanding the fashion contradicts itself,or better said changes its direction,  you cannot deny your personality, So, you can condamn this style, but if you like it wear it, because it is voguish! :)
*****

         Okkal tehetjük fel a kérdést: De akkor most hogy is van ez? A divatban is megvannak azok a bizonyos "társadalmi előítéletek", amelyek nehezen, de kitörlődhetnek  az emberek gondolatiságából idők elteltével, a divat változásával. Én például mióta az eszemet tudom mindig azt hallottam a körülöttem levő emberektől, hogy szandával zoknit húzni divatromboló  vagy egy másik ilyen, nyitott orrú cipővel és vagy magas sarkúval harisnyát/zoknit húzni. Nos, hát, úgy tűnik, hogy ezeknek az embereknek szembesülniük kell a divat fordulatával legnagyobb fájdalmukra, mivel a divattervezők újabb megdöbbentő (a jó értelemben) ötletekkel rukkoltak elő. Példának okáért a Mother of Pearl kreatív igazgatója minden kollekciójába belecsempész egy kis rosszízlést és a végeredmény elképesztő lesz. Fogalmam sincs, hogyan csinálja, de nem ő az egyetlen. A Vetements bemutatóján selyem könyökig érő kesztyűhöz sportos pulóver és hosszú szoknya volt párosítva. Ami biztos meg van előlegezve az elkövetkezendő évekre is az a sport cipő akármihez akármikor. Igen, még hosszú ruhákhoz is, csak vigyázni kell a párosításra. Emellett, rétegelés is mesterfokon fog működni a következő szezonokban.
De ezeknél történnek megdöbbentőbb dolgok is a kifutókon... Csak hogy egyet megemlítsek: a Gipsy Sport bemutatóján úgy férfiak, mint nők hálóingeket viseltek házipapuccsal. Habár sok körben az Adidas papucs viselete zoknival eddig sem volt rendbontó, most már trend felállító lett.
            Még ha a divat meg is cáfolja saját magát, vagyis inkább mást irányt vesz,mi nem cáfolhatjuk meg önmagunk. Szóval el is ítélhetitek ezt a vonalat, de ha tetszik bátran viseljétek, hiszen divatos!:)

You May Also Like

0 megjegyzés