Into Fall

by - 3:19 PM

       Finally  here it is my outfit blogpost, typically involving a little delay as I wrote three weeks earlier about making some photos. They turned out stupendous, super fallish thanks to Rebeka   and thanks to the beautiful weather and autumn too. We made some hackneyed autumnal photos, but I made big efforts, for example  my pants got dirty when I sat down. Luckily, I will not post any embarrassing blooper photos.
       This was the first time when I really felt: Ok, this outfit is utterly me.I am wearing a pullover with renaissance sleeves, a mousy maxi coat and  mom fit jeans. The lengths differ, but they are harmony, equalize each other. I can tell you myself, that my fave thing from this season`s trend is the renaissance sleeve, both romantic and edgy. In addition to these, I have my accessories : a black suede choker (from Bershka) and some gilt rings(Pull and Bear). Chokers are unquestionably coming back or better said have already come back, just a bit more sophisticated way, such as silk, velvet with semiprecious stones and garments. The lacquered black vintage bag has been gathering dust for almost two years in my wardrobe, although I remember falling in love with it when I bought it.It has an enormous space inside, even my camera can fit in there. It is an accessory that definitely lifts up an outfit. On my bag hanging you can see my second - and I am sure that not the last one- keyring with a faux fur pompom, this time in camel. I decided to make a collection of keyrings that I can put on my bags. Also, my Burberryalike scarf still prevails over the others in my wardrobe and I bought just as an add-on to my classy- artistry side a barett, swiss cap in navy blue, from the Orsay.
*****
        Csakhogy itt van a az új outfites bejegyzésem, megszokott késéssel, hiszen már három hete írtam, hogy megyünk képeket készíteni. Szerintem szenzációsak lettek a képek Rebekának, a szép időjárásnak és az ősznek köszönhetően. Lett néhány közhelyes fotó is, de azért mindent beleadtam, még a nadrágom is piszkos lett a földreüléstől. Az égnek hála, ilyen megalázó képeket azért nem posztoltam.
          Ez volt az első alkalom, mikor az éreztem, hogy most tényleg saját magam érzem a ruhák mögött. Egy reneszánsz ujjas pullovert, egy egérszürke maxi kabátot és mom fit jeanst viselek. A hosszuk változó, de éppen emiatt egészítik ki egymást. Az ezévi trendből nagy kedvencem pedig nem más, mint a reneszánsz ujj, romantikus és avant-garde is. Mindezek mellé jönnek még a kiegészítőim: egy choker(Bershka) és aranyozott gyűrűk(Pull and Bear). A nyakörv típusú nyakláncok megkérdőjelezhetetlenül térnek vissza divatba, vagy már inkább vissza is tértek, csak szofisztikáltabbak: bársony, selyem, kövekkel, díszítőelemekkel. A fekete vintage lakktáskám már szinte két éve nem vettem ki a szekrényből, le is kellet róla törölnöm a port, pedig emlékszem hogyan szerettem bele, mikor megvettem. Rendkívül sok minden fér bele, még a fényképezőgépem is. Egy olyan kiegészítő ami fel tudja dobni a szetted. A táskámon láthatjátok a  már második műszörme teveszínű pompomom, ami eredetileg kulcstartó lenne.El is határoztam magam, hogy elkezdem gyűjteni őket.  Aztán, meg itt a Burberryt idéző sálam, ami még mindig uralja a terepet nálam és hozzáadtam az ízléses-művész vonalhoz még egy tengerészkék beretet, az Orsayból.
        

     I thought if the concept is autumn anyway, than I will smuggle into it my Milk and Honey lip gloss from H&M, which has an amazing smell and I try to not bite off my lips. I think -for this season- neutral nude and deep berry colors are the best choice. But in the near time I am planning another post for this theme, so I wouldn`t like to get deeper.
       Hope you liked it! Have a nice and cosy day,you all!:)
*****
      Arra gondoltam,ha már ez a bejegyzés az őszi topik alá kerülhetne be, akkor belecsempészem a tej és méz infuziójából született H&M szájfényemet, aminek mézestej (amit nagyon szeretek) illata van és megpróbálom nem lerágni a számról. Úgy gondolom, hogy ebben az évszakban, a nude semleges és sötét bogyó színek a legjobb választás. De nem is mennék ebbe bele jobban, mert ebben a témában lesz majd később egy bejegyzés.
       Remélem, hogy tetszett! Legyen egy szép és meghitt őszi napotok!:)

Mom fit Jeans-Zara
Pullover-Mango
Boots-H&M
Coat,beret-Orsay
Pompom keyring-H&M

You May Also Like

0 megjegyzés