Holiday Planner

by - 12:56 PM

    

            The fabolously delightful(and also sultry) summer has arrived since a month and now ,I think everyone deserves a little rest after a year full of tiring work.
            Each year me and my family go on holiday.My parents are occupied with some tasks,so I am the one who manages to plan it within the framework,budget and boundries.I usually browse on the internet or in books by chance. I think is very important to draw comparison  between different websites. 
If you keep one eye on the routes,opening houres you can plan a faultless day,but take care of your  day off not to be like this: running along two museums,a greenhouse and a nature-trail.:))
At first instance, I always check  an online itinerary how much time does it take the journey.
Usually,it is better looking around on the  home page of the locality`s,sight`s and city`s.
I write down in a booklet systematically the important informations:opening hours,admission,how to get there and contacts.For the perspicuity I use highlighters,writing pads and adhesive labels in different colors.
              To my mind,this is the best way to plan your holiday to have a vacation that concerns your interests,  rough sketches of a perfect time off.                          

                                                                              

                                                                           *****
              Megérkezett a mesésen elragadó(na meg tikkasztó) nyár már egy hónapja és most már szerintem mindannyian megérdemelnénk egy kis pihenést egy hajszás év után.
              Mint minden évben,most is elutazunk a családommal nyaralni.Mivel a szüleimet lekötik a teendők, így én veszem kezelésbe a megtervezést az adott kereteken,határokon belül.
Általában az interneten böngészek,esetleg könyvekben ,ha lehetőségem van rá.Szerintem fontos, hogy összehasonlítsd mit írnak a különböző weblapokon.Az útvonalakat,a nyitvatartásokat is szem előtt tartva be lehet tervezni egy kellemes időtöltést ,de oda kell figyelni,hogy ne az legyen:ide-oda szaladunk két múzeum,egy üvegház és egy tanösvény között:)).Én mindig útvonaltervező segítségével nézem meg,hogy mennyi időt vesz igénybe az út.
Általában a városok,helységek,turisztikai látványosságok saját honlapján érdemes nézelődni.Egy jegyzetfüzetbe leírom rendszerezve a fontos adatokat:nyitvatartás,elérhetőség,megközelítés,jegyár.
Az áttekinthetőségért szövegkiemelőt,öntapadó jegyzettömböket és jelzőcímkéket használok.
               Meggyőződésem szerint,ez a legjobb kivitelezése a nyaralásnak,hogy a vakáció kapcsolódjon az érdeklődési területeidhez és hogy vázlatos rajza legyen a te  kikapcsolódásodnak.


                                                                                                
                                                                                                          Have a nice holiday!
                                                                                                                           (I wish you to get brown tanned quickly)

You May Also Like

0 megjegyzés