Summer Prints

by - 11:57 AM



                    It had started as a nice day then I had to run back to take an umbrella.Of course it didn`t rain.
                    In my opinion,summer is about prints,it`s all about mix-and-match.Chiefly if you use bohemian prints nothing can`t go wrong.It has a summer-festival feeling,but the floral patterns are widespread too.I combined a lot of prints in my outfit,mainly  without wit,but I like the outcome.
My cardigan and my sleevless top have almost the same print:white indie styled embroidered.
I'm wearing  lightsome silk trousers with drawstring and it`s highwaisted.
Presently I adore the fringe details,like on my front-open jacket/cardigan and on my DIY necklace.I love  the kimonos too,which in the last few years acquired a big popularity.
My current favorite summer shoes are these  wedge sandals.I love them,because they have heels and I love their chunkyness.Being black they can be easily sorted with everything.

                             




                                                                             *****
                       Egy szép nyári napnak indult,de végül vissze kellet szaladnom az esőernyőért a házba.Persze aztán nem esett végül az eső.
                       Szerintem a nyár a mintákról szól, ez mind mixelj-és-illessz.Főleg,ha bohém mintákat használsz semmi sem fordulhat  viselhetetlenre,mivel van egy nyári-fesztiválozós feelingje.De a virágminták is széles körben elterjedtek.A kardigánom és a topom mintája hasonló: fehér indie stílusú és hímzett.Egy könnyed selyem nadrágot viselek,amely zsínoros és magas derekú.
Jelenleg imádom a rojtos szegélyeket,mint az elől nyitott felsőmőn vagy a DIY nyakláncomon is olyan rojtok vannak.A kimonokat is nagyon szeretem, amelyek az elmúlt években igen nagy népszerűségnek örvendtek.
Az enyári kedvenc cipőm ez az éktalpú szandál.Szeretem,hogy van egy kis "testes" sarka. Mivel fekete,így könnyen talál mindennel.
                         




                   
                      I think every girl/woman has her favourite accessory  in her closet. For me this satchel is that 'certain' accessory. ♥ Last year when I found it,it simply charmed me (with cliche: I fell in love with it). I couldn`t even define it`s colour,maybe bright pink,blush;let`s say it`s name as a blush,like "Sheer Ballerina Pink" or "Reckless".Perhaps this is why I bought this bag.I love the Alexa from the Mulberry and I tried to hold this line.
                     Now,looking at the pics, the backgrounds  were biuld upon my bag.Strolling in unbeknown streets  we found these pink walls and doorways.
Luckily,this bad summer weather didn`t wash away the pink happiness!:)                    

      
                                                                          *****

                     Szerintem minden lánynak/nőnek megvan a ruhatárában a kedvenc kiegészítődarabja. Nekem ez a táska az a 'bizonyos' kiegészítő .Tavaly, mikor rátaláltam, egyszerűen elbűvölt (sablonszöveggel élve:szerelmes lettem belé).Nem is tudnám igazán meghatározni a színét, talán világos rózsaszín,blush,aminek mondjuk  arcpirosító a neve " Sheer Ballerina Pink " vagy  "Reckless".Talán azért is vettem meg,mert nem hétköznapi volt a színe. Nagyon szeretem a Mulberry Alexa táskáját és próbáltam ezen a vonalon maradni a táskaválasztáskor.
                    Most visszanézve a képeket, a hátterek mind köré épültek. Ismeretlen nevű utcákban kószálva találtunk rózsaszínű falakat,kapualjakat.
Szerencsére a rossz nyári idő nem mosta el a rózsaszín jókedvet! :)



                                           
  Necklace-Handmade
   Top-Stradivarius  
   Trousers-Kenvelo  
 Jacket-Orsay
  Sandals-Deichmann


You May Also Like

1 megjegyzés