Back to School

by - 2:25 PM

       The only thing I love in starting a new school year(besides I meet my classmates) is the notebook purchasing.THis is for those who donít want to make self designed notebooks,which are going viral.
       The mornings in the school are terrible enough and you have to listen attentively, but somehow I am feeling better surrounded by beautiful things like these notebooks. It is a good feeling to pull out and open them.Mostly,if  there is written on them sth cute or animating,they encourage you. I love very much the Pignature-books,because they are recycled.Of course,I obtained some beautiful ballpens: two from Accessorize(psst,they have the most beautiful ballpoints) and one from a little shop,because it looked like the flowers from  the Marc Jacob products. Tellling the truth,they are more expensive than the simple ones,but they are worth it to start good your morning(it sounds like in a muesli advertisment) and the learning.
       Have a beautiful day and hope you purchased many beautiful BTS things!:)

 
 
 
 *****
                 Az egyetlen dolog az iskolakezdésben,amit szeretek(persze amellett,hogy megint újra látom az osztálytársaim) az a füzetvásárlás.Ez azoknak főleg,akik nem akarnak nekifogni saját designú füzeteket készíteni.
Elégge borzadály reggel korán az iskolapadban ülni és még figyelni is,de valahogyan jobban érzem magam szép dolgokkal körülvéve,mint például ezek a füzetek.Jó érzés őket elővenni és kinyitni. Kiváltképp,ha még ír is rajta valami buzdítót vagy aranyosat,jókedvre derít és erőt ad. Nagyon szeretem a Pignanaturás füzeteket,mivel különös módon újrahasznosítottak. Persze néhány szemrevaló golyóstollat is vettem,kettőt az Accessorize-ból(psszt, itt vannak a legtetszetőssebbek) és egyet egy papír-írószerboltból,ami a Marc Jacob féle kis virágocskákra hasonlít,így le is csaptam rá.
Az igazat megvallva,ezeknek a füzeteknek meg is van az áruk a szimplábbakhoz képest,de úgy érzem megérik,hogy jól induljon nemcsak a reggel(ez müzli reklámosan hangzott),hanem a tanulás is.
               További szép napot kívánok és remélem sok szép dolgot beszereztetek az iskolakezdésre! :)





You May Also Like

0 megjegyzés