#GirlsCount

by - 9:52 AM

https://girlscount.one.org/?utm_source=instagram&source=instagram&utm_medium=social&utm_content=BIOLINK&utm_campaign=poverty-is-sexist
    130,000,000 is a big number, particularly if we are talking about prospects in education. Tanya Burr's video raised my attention on GirlsCount (One Campaign) and I like being involved in such campaings (as you may know from my Global Goals post). These girls, I am talking about, are out of school, might be sitting at home or be a childbride or be infected with HIV. Every number tells our statesmen that we want those girls in school. Imagine, there is a girl behind each number, whom you can help to achieve her dream.
   Belove you can see a snippet (where I look quite acceptable) of my uploaded video. In nutshell how to apply: record a video or take a picture with your given number, which you upload on their website. That is all, not much, isn't it? You can devote those few minutes for the girls' better future prospects, may you be of the same gender or not. Because girls count.
   Finally have a blessed Easter, you all!:)
*****
  130.000.000 egy elég nagy szám, bárhogyan is nézzük. Tanya Burr videója hívta fel a figyelmem erre a kampányra (One Campaign), melyekben amúgy is szeretek részt venni ( már láthattátok a Global Goals-os bejegyzésem). Ezek a lányok nem járnak iskolába, éppen otthon ülhetnek vagy gyerekfeleségek és HIVvel fertőzöttek. Mindenik szám felhívja az államvezetők figyelmét arra , hogy ezeket a lányokat iskolában szeretnénk látni. Képzeld azt, hogy mindenik szám mögött egy lány van, aki álmait szeretné elérni.
   Lentebb egy kis részletét ( ami elfogadhatóbb lett) láthatjátok ez én videómnak. Röviden, hogyan vehetsz részt: vegyél fel egy videót vagy készíts egy fotót, melyen/melyben megjelenik vagy elhangzik a kapott számod. Ennyi az egész. Ezt a néhány percet feláldozhatod a lányok jobb jövő-kilátása érdekében, lehetsz akár lány vagy fiú. Hiszen a lányok számítanak.
  Áldott húsvétot kívánok mindannyiótoknak!:)

You May Also Like

0 megjegyzés