I am having a busy period, thus I didn't have time to think out new blogposts, I have just scanned through my pics to see what could make a good post. So this unaccidental accident or fate ordained me to write about places where I have eaten or had a coffee. Both places are very close to each other, on the side of Buda. The only failure appears in the lack of photos made of the meals I tried out, because there are none.So I will write about them just broadly.
The first place is the Park Restaurant. The first thing that had some kind of wow effect was the wall with the flower garlands. I don't know if you can remember, but a few years ago a similar wall (Tensta Konsthall) was trending everywhere. It also reminded me of the walls from the Dior shows. It is needless to say that I would like to see something similar in my room, even if it is made of artificial flowers.On the walls there were also miniature grazing animals and lamps in little flowerpots.
Turning to the dishes, we weren't even there, but I had know that I want to have a chocolate souffle. It was very delicious with icecream and when you spooned in it, hot melt chocolate run out of it. I couldn't choose easily from the menu, because they had mostly dishes with duck, which I don't like. But the daily menü sounds very delicious for a reasonable price.
The interior is exciting, beautiful wallpaper, pleasent colors and elclectic, Alice in Wonderland-like chandeliers hanging down, though bit out of this place.
Have a nice day and week ahead of you!:)
Legyen szép napotok és kívánom, hogy induljon jól a hetetek!:)
The first place is the Park Restaurant. The first thing that had some kind of wow effect was the wall with the flower garlands. I don't know if you can remember, but a few years ago a similar wall (Tensta Konsthall) was trending everywhere. It also reminded me of the walls from the Dior shows. It is needless to say that I would like to see something similar in my room, even if it is made of artificial flowers.On the walls there were also miniature grazing animals and lamps in little flowerpots.
Turning to the dishes, we weren't even there, but I had know that I want to have a chocolate souffle. It was very delicious with icecream and when you spooned in it, hot melt chocolate run out of it. I couldn't choose easily from the menu, because they had mostly dishes with duck, which I don't like. But the daily menü sounds very delicious for a reasonable price.
*****
Nagyon nyüzsis időszak van most nálam, ezért nem is volt időm gondolkodni új bejegyzés témán, csak a képeim között görgettem, hogy miből lehetne kihozni egy blogposztot. Szóval a véletlenek véletlene, úgy hozta, hogy ebben a bejegyzésben azokról a helyekről írok néhány mondatban, ahol már ettem egyet, sütiztem, esetleg kávéztam. Mindkét hely elég közel fekszik egymáshoz, a budai oldalon.Az egyetlen gikszer az, hogy az ételekről nem készítettem képet, ezért csak nagy vonalakban említem meg ezeket.
Ez első hely, amiről írok, az a Park Vendéglő. Az első dolog, ami kiváltotta a wow hatást belőlem, az a belsőtér designja volt. A virágfűzérekkel díszített fal a néhánt éve jól menő internetes képre emlékeztetett (Tensta Konstall), meg egy jóval profibb szintre emelt formája Dior showról. Mondanom sem kell, hogy ezt az én szobámba is el tudnám képzelni, még ha művirágokról is beszélünk. A falakon ugyanakkor még voltak kis legelésző állatkák felragasztva, néhány lámpa talpa pedig virágcserép volt.
Tovább menve az ételekre, én úgy érkeztem, hogy csokis szuflét szeretnék enni,ami istenien finom volt. Vanília fagylaltot tálaltak és a meleg szufléval, amiből, ahogyan belevágtam kifolyt a csoki. A menüből kicsit nehezen választottam, a napi menü tűnt a legjobb megoldásnak. Ez azért van, mivel sok volt a kacsára építkező főéltel, én meg ha van más megoldás, nem azt választom.
Villa Bagatelle is the place where you have a brunch , wherefrom you post a picture and you get hundred and something hearts. Indeed, it is a plausible choice for breakfast or a chat with your girlfriends.Their coffee specialty is worth a try.Ez első hely, amiről írok, az a Park Vendéglő. Az első dolog, ami kiváltotta a wow hatást belőlem, az a belsőtér designja volt. A virágfűzérekkel díszített fal a néhánt éve jól menő internetes képre emlékeztetett (Tensta Konstall), meg egy jóval profibb szintre emelt formája Dior showról. Mondanom sem kell, hogy ezt az én szobámba is el tudnám képzelni, még ha művirágokról is beszélünk. A falakon ugyanakkor még voltak kis legelésző állatkák felragasztva, néhány lámpa talpa pedig virágcserép volt.
Tovább menve az ételekre, én úgy érkeztem, hogy csokis szuflét szeretnék enni,ami istenien finom volt. Vanília fagylaltot tálaltak és a meleg szufléval, amiből, ahogyan belevágtam kifolyt a csoki. A menüből kicsit nehezen választottam, a napi menü tűnt a legjobb megoldásnak. Ez azért van, mivel sok volt a kacsára építkező főéltel, én meg ha van más megoldás, nem azt választom.
The interior is exciting, beautiful wallpaper, pleasent colors and elclectic, Alice in Wonderland-like chandeliers hanging down, though bit out of this place.
Have a nice day and week ahead of you!:)
*****
A Villa Bagatelle az a hely, ahova beülsz egy brunchra, amiről posztolod a százegynéhányra szívezett képet. Valóban, reggelikre, barátnős beszélgetésekre megfelelő hely. Kávékülönlegességüket, ami a hely nevét viseli, érdemes kipróbálni. Ez a helyiség is nagyon izgalmas, mindenhol gyönyürű tapéta, kellemes színek, a falról pedig eklektikus, Alíz csodaországos lámpa lóg, ami kicsit ki is tűnik a teremből.Legyen szép napotok és kívánom, hogy induljon jól a hetetek!:)
PS: I wonder if you noticed the different seasons on the pictures. That is, because we visited the place two times:during October and April.
0 megjegyzés