Personalize Your Jumpsuit

by - 12:43 PM


     Summer is almost over (I am typing this almost in tears, haha) and I cannot wave her goodbye without a last fashion blogpost. But these clothes and accessories can be worn together during the  indian summer or late Spring as well.
Being  shorter than a lot of people around me, I see vertical stripes as a folk remedy. So I couldn't say no to such a jumpsuit in the Bershka. But customizing and personalizing your pieces of clothing is the right foot foremost if you want to look good. I think the success of your look and outfit can be ascribed to how you personalize your items. You can't say: Oh, I don't have time for this!, because if it is so, you don't seem to care enough about how you look like. Of course, this seems to be a bit more complicated if you don't have a personal style or you are just going with the trend waves.
*****
  A nyárnak hamarosan vége ( szinte könnyek közt pötyögöm be, haha) és nem inthetek neki búcsút egy utolsó divat témájú bejegyzés nélkül. De ez a szett akár az indián nyár vagy késő tavasz idején is viselhető.
Azzal hogy alacsonyabb vagyok, mint az emberek nagy része körülöttem, így a függőleges csíkokra mint valami népi orvosságra tekintek. Ebből kifolyólag eggyel több ok volt arra, hogy igent mondjak erre a kezeslábasra a Bershkában. Úgy vélem, hogy a szetted csak akkor lesz sikeres, ha a ruháid testre szabod.  Nem mondhatod: Oh, most erre nincs időm!, mert ha mégis így teszel, azt jelenti, hogy nem érdekel hogyan nézel ki. Természetesen, sokkal bonyolultabb, ha nincs személyes stílusod és csak a trendhullámmal mész.




   You can personalize an item with the tiniest detail, but it can be a clearly visible accessory too, such as bags, jewellery and sunglasses. This was my strategy for then. The mustard velor shoulder bag (from Mango) can be the perf accessory for any occasion, casual or occasional. My sandals are matching with it, although a lot of people think that this is old-fashioned in our days. It is merely a view. The necklace was a lovely gift for my birthday and I l-o-v-e it, since it looks so subtle. The sunglasses are the result of a summer-end haul in Pimkie. Honestly, at this time of the year you should keep your eyes peeled, because most of the shops have huge sales. For instance, I bought a trench coat from Zara with a 50% discount (!!!). To sum up, all of these can make your outfit get a kind of sparkle. And voilá, you are ready to hit the road! I was feeling much more self-confident in this jumpsuit than without  having personalized it.
     Set, ready and customize your clothes! :)
*****
   A saját darabjaid kis részletekkel is testre szabhatod, vagy igazán látható  kiegészítőkkel, mint a táska, ékszerek és napszemüveg. Én is az utóbbi stratégiát követtem, mikor a képek készültek. A mustár színű velúr válltáskám ( Mangoból) egy kifogástalan kiegészítő bármilyen alkalomra. Színben épp talál a cipőmmel, amit manapság ómodinak és unalmasnak találnak az emberek. Ez csak egy nézőpont.A nyaklánc egy kedves születésnapi ajándék volt és i-m-á-d-o-m, mert összetettsége ellenére egyszerű darab. A napszemüveg egy nyár végi Pimkie zsákmányolás eredménye. Kerek perec mondom, hogy ilyenkor pásztázni kell a boltokat rendületlenül, a leárazások miatt. Példának okáért:  egy trench coatot vettem a Zaraban 50%-kal olcsóbban (!!!). Mindent itt összefoglalva, ezek a dolgok megadhatják a szikrát a ruhaösszeállításodnak és voilá, már ki is léphetsz a házból! Sokkal magabiztosabb voltam ebben a kezeslábasban így,hogy mepróbáltam személyessé tenni.
     Vigyázz, kész és szabd testre ruháidat! :)

You May Also Like

0 megjegyzés