UPTOSTYLE X Me

by - 7:44 AM


In this post I want to let you know the big news that I was hired at UPTOSTYLE (I would rather write here exclamation marks instead of a full stop). They may not be well-timed news as  my volunteering e-mail had arrived in my inbox in May, but I was trying to round up enough personal experience to write about.
  
[ If I had been forethoughtful enough, I would have started this post with introducing you what UPTOSTYLE is, does and its feelosophy. But I thought that discovering it on your own is more gripping and memorable: www.uptostyle.eu.]
 *****
Ebben a bejegyzésben szeretném közölni veletek azt a nagyszerű hírt, hogy felvettek az UPTOSTYLE-hoz (ide legszívesebben pont helyett felkiálltójeleket raknék). Lehet, hogy ez nem a legidőszerűbb újság, mivel már májusban a postaládámban várt a gyakornokságomról szóló e-mail, de szerettem volna elegendő mennyiségű élményt szerezni ahhoz, hogy minél hitelesebben tudjak róla írni.
  
[Ha előrelátóan szerkesztettem volna meg ezt a bejegyzést, akkor valószínűleg az UPTOSTYLE filozófiájának bemutatásával kezdtem volna. De úgy gondoltam, hogy élménydúsabb és maradandóbb, ha mindenki maga fedezi fel: www.uptostyle.eu.]


Now that you hopefully clicked on the link and scrolled up and down the website, it's time to continue:
The articles can be of different topics, such as beauty, lifestyle, motivation, design and fashion, which I am responsible for on the English website. That's true, UPTOSTYLE consists of an international team. The English website is relatively new, they had also launched a Romanian one. I also went to the Feeric Fashion Week as their journalist, but this was a dainty detail I didn't share with you back then. From the Romanian site I moved to the English team, because UPTOSTYLE offers the people a lot of opportunities one can jump at, just like jumping in a big heap of colorful leaves (which is a good comparison due to autumn). Whenever somebody asks me what I am the most proud of regarding the past year, I always say being accepted at UPTOSTYLE. Timely, I feel like I am following the right path in pursuing my dreams.
   
Each team member is overwhelmingly inspiring, including the founder, Gréta Dobai, the Hungarian version of girlboss. Besides inspiring, I have also learnt new things, such as setting the SEO and the communication on workspaces. But above all, every now and then is good in these busy days to immerse in minimalism.
  
I would still have a lot to write here, but I have to work on an article. :D
I really hope that you liked this update on what was going on with me lately, and if you have a few spare minutes, you can waste them on visiting the website. You will not regret it! :)
*****
 Most, hogy remélhetőleg rákattintottatok a linkre és keresztülböngésztétek az oldalt, folytathatom:
Több témában is kerülnek fel cikkek, ilyen a szépségápolás, motiváció, design, slow life, vagy éppen a divat, amiért én vagyok a felelős az angol weboldalon. Bizony, az UPTOSTYLE annyira nemzetközi, hogy több ország kreatív arcai dolgoznak rajta. Az angol oldal viszonylag új, de volt már román kezdeményezés is. Ennek kapcsán utaztam el a Feeric Fashion Weekre, csak akkor nem szerettem volna ezt a kis háttérrészletet elárulni. A román oldalról költöztem majd át az angol csapathoz, mivel szerintem az UPTOSTYLE pontosan ez az, lehetőségek és alkalmak nagy halma, ami az ember beleugorhat, olyan mint ősszel befeküdni egy levélrakásba (ez pont ideillő most, hogy itt az ősz). Azáltal, hogy felvettek, úgy érzem, hogy elindultam a jó úton az önmegvalósításomban. Általában, ha megkérnek hogy reflektáljak ez elmúlt egy évben történtekre és válasszam ki, hogy mi volt a legnagyobb sikerélményem, akkor az UPTOSTYLE-t mondom.

Minden csapattag iszonyúan inspiráló, beleértve Dobai Grétát, az oldal alapítóját is, aki egy igazi girlboss, csak magyar kiadásban. Az inspirálódás mellett sok újdonsággal is találkoztam, mint például a SEO beállítása, a különböző online munkafelületek. Néha pedig  jó elmerülni a minimalizmusban a túlzsúfolt hétköznapokon.

És még mindig bőven lenne mit írjak, de még dolgoznom kell egy cikken az oldalra. :D 
Remélem, hogy tetszett ez a kis aktuális mi-történik-velem és ha van néhány percetek, nyugodtan pazaroljátok az UPTOSTYLE-ra, mert nem fogjátok megbánni! :)


You May Also Like

0 megjegyzés