Change of Seasons

by - 2:30 AM


I love the feeling of witnessing the first signs of spring after a bitter cold and snowy March. This March felt a lot like a long April Fools' Day. It's only now that I could put away my winter shoes and I could update my wardrobe from fall/winter to spring/summer. This always thrills me to pieces, I get inspired to go outside. Emerging buds, floral perfume-filled air, songbirds on your window sill, reading a book in your back garden, spring is full of either little or big things to be thankful for and to be happy about. But there's a place where is always spring, or better said, summer, even in the depths of winter: in the glasshouse. Glasshouses are one of my beloved places to go to, especially if there aren't many visitors. Therefore, I tried to catch the summer feels of a glasshouse, with my outfit.
*****
Az egyik kedvenc érzéseim közé tartozik látni a tavasz első jeleit egy farkasordító tél után, ami átadta a márciusnak is zordságát. A múlt hónap olyan volt mint egy hosszú április elsejei tréfa. Csak most került sor arra, hogy a ruhásszekrényem darabjait az ősz-téliről tavasz-nyárira cseréljem. Ez mindig fel tud villanyozni. Virág-parfümtől nehezedő levegő, énekes madár az ablakpárkányon, olvasás a hátsókertben, virágzó fák, a tavasz tele van kisebb nagyobb dolgokkal, amiknek igazán örülhetünk és amikért hálásak lehetünk. De van egy hely, ahol még a legzordabb tél idején is, tavasz, vagy inkább öröknyár van: az üvegházban. A melegház az egyik kedvenc helyeim közé tartozik. Így a szettemmel az üvegház nyári hangulatát próbáltam megragadni.







I gave this blogpost the title Change of Seasons, because seasons change, wherever you might be, but everybody has his own season. Which means that there are certain colors that match your skin, hair and eye color better than others. I am not trying to be clever, so here are the most important things you need to know about your season: https://www.colormepretty.co/categories-2/4-season-color-analysis/. From now on, it's up to you how you think of this.  I, personally, think that it is useful to know these things.  You can implement this color palette in your wardrobe, but you can create your style on other basis as well. I know about myself that I'm an autumn type, but these colors don't necessarily match my personality.  Each color has different values and saturation. You only have to realize how dark/light and warm/cold your favorite color has to be in order to suit perfectly your season. I, myself, try to put into effect some of the information regarding fall types. The only problem is that I like wearing pink and navy clothes, although, I should avoid them for my own best. Well, I won't. They are part of my personality, I am feeling good about myself, even if I am having a bad day, when I'm wearing these colors. I try to mix my personality with my season.

That's it for today and have a beautiful springish day!:)
*****
Azért adtam ezt a címet a bejegyzésnek, mivel az évszakok folyamatosan cserélik fel egymást, viszont mindenkinek van egy saját hónapja. Ez azt jelenti, hogy bizonyos színek jobban illenek a szem-, haj és bőrszín típusodhoz.
Nem szeretnék most itt okoskodni, ezért innen megtudhatjátok, hogy melyik hónap is vagytok, valamint annak a tulajdonságait: https://www.colormepretty.co/categories-2/4-season-color-analysis/. Innentől már rajtatok múlik, hogy mennyire veszitek ezt komolyan. Szerintem jó tisztában lenni vele. Beépítheted a mindennapjaidba, de stílusod megalapozhatod más szempontokra is. Tudom magamról, hogy ősz típus vagyok, viszont ez nem feltétlenül egyezik meg az ízlésemmel. Minden színnek megvannak a maga árnyalatai, csak meg kell találd azt a melegségi és világossági szintet, amely talál hozzád. Én általában próbálom beemelni az ősz tulajdonságait a szettjeimbe. Az egyetlen gond csak az, hogy leginkább rózsaszínt és sötétkéket szeretek hordani, amit kifejezetten nem ajánlanak az én évszakomnak. De ezekben a színekben tudom megélni még a legrosszabb napjaim is a legpozitívabban, úgyhogy inkább a személyiségem keverem az évszakommal.

Ennyi lenne mára és legyen egy szép, tavaszias napotok!:)



 

You May Also Like

2 megjegyzés

  1. I'm literally obsessed with glasshouses and so needless to say I ADORE this shoot - you look so lovely in the outfit too babe!

    aglassofice.com x

    ReplyDelete