Friends and souvenirs

by - 2:06 PM

        I think in everybody crops up the following question:"Whom I forgot to buy a souvenir?"In my opinion you shouldn`t be nervous about this thing during your holiday.If it really matters write a list. Of course in everybodys mind comes up hearing "memento" postcards,mugs or fridge magnets.But I think these are banals and old-fashioned.You have to find sth that has to do with her/his interests.
For example,one of my friends took a picture of a flower-holder  cycle,because she knew I am into them. This really touched me lightly and this is why I wrote this post.Anyhow, you can make happy someone even with sending him/her a pic.
        Why,has another part too: what if you had bought a keepsake,but he/she didn`t and inversely. About time I realized,this is only a  petty-minded dread.The intent is important and seeing him/her happy.
        With this post I wish you a good fall and super-duper souvenirs!:)
*****
                                                                               
         Szerintem mindig felmerül mindenkiben az a kérdés:"Na és akkor most kinek is kellene szuvenírt vennem? "Véleményem szerint nem azon kellene kattogj egész nyaralás alatt,hogy kinek felejtettél el ajándéktárgyat venni.Ha tényleg ennyire fontos ez számodra,akkor az üdülés előtt írj egy listát.Persze a szuvenírről mindenkinek egy hűtőmágnes,egy pohár vagy egy képeslap jut eszébe, de elképzelésem szerint ezek már idejemúltak és banálisak,bár attól is függ kinek vennéd.Olyan dolgot kell keress,amiről tudod hogy közel áll a barátod érdeklődési köréhez.Például,ezt a képet egyik  nagyon kedves barátnőm fényképezte le horvátországi nyaralásuk során,mivel tudta,hogy odavagyok a virágtartós biciklikért.Ez a meglepetés nagyon megörvendeztetett és ez indított el abban,hogy megírjam ezt a posztot.Szóval,már azzal örömet tudsz okozni valakinek,ha elküldesz neki egy fényképet olyasmiről,ami érdekli őt.
         Persze arról se feledkezzünk meg,hogy ott van benned  az az érzés,hogy mi van ha te vettél neki valamit,de ő viszont nem és ez fordítva is.Idővel rájöttem,hogy ez csak egy kukacoskodó félelem, hiszen végülis a szándék a fontos és  az az érzés,mikor odaadod.
          Ezzel a poszttal kívánok kellemes őszt és sok szuper szuvenírt!:)


You May Also Like

1 megjegyzés