Arctic Summer

by - 12:37 PM

  I know this title in not the most original one, it was just a strong impulse or emotion and so it is this whole blogpost, because taking these photos was a spontaneous idea and seeing the result I was aware that I kinda like it. It doesn`t have any fashion purpose, as you can see my outfit, the accent is on the surroundings.
   The pictures were taken is July, when the sun should have been bombing us with warm sunbeams. Owing to way-out weather, the place was empty, even the scone shop was closed. It was dreadfully cold outside and the wind was blowing. We went up in the slide`s tower and we peered over the swimming pooles. It was an interesting experience and quier place at first tought to take photos. I didn`t really like the arctic blue, but writing this post I got used to it.
  I hope you liked my post and if yes come back next week to see my following post and if not come back too, because it might be the one you would like!:)
 *****
      Tudom ez a bejegyzés cím nem a legötletdúsabb,de hirtelen felindulásból ez lett. Ez jellemző a teljes bejegyzésre, a képek elkészítése is spontán ötlet volt és meglátva a végeredményt ösztönösen éreztem, hogy közzétételre alkalmasak. Nem is igazán divatcélú, ami látszik a szettemen is, a hangsúly inkább a miliőn van.
      A képek meghökkentő módon júliusban készültek, amikor hét ágra kellett volna sütnie a napnak. A rossz időből adódóan, a strand teljesen üres volt, még a lángosos is be volt zárva. Rettentően hideg volt, fújt a szél is, ami felfodrozta a medence vízét. Felmentünk s csúszda kilátójába és végigtekintettünk a telepen. Érdekes élmény volt, hiszen még sohasem láttam így a strandot. Teljesen forradalmi helyzet és körülmények képek készítésére, habár ez a antarktiszi kék nem áll annyira közel hozzám. De mostanra eléggé hozzászoktam.
      Remélem tetszett a bejegyzés és ha igen, akkor egy hét múlva lépjetek fel elolvasni a következőt, de ha nem is tetszett akkor is, hátha a közetkező bejön majd!:)

You May Also Like

0 megjegyzés