Flowerpots DIY

by - 3:41 AM

        If you read my blog, you might have seen that spring has arrived in our backgarden. I was very much inspired by this , so I made this DIY post. I think the ambience stimulates you to create something, although this little flowerpot  is not that big artistry. But it can be a very good accessary of any interieur and it can be carried out in different variations, not to mention that there`s no need of much time. 
        You need the following things, which you can find in any hobby store: moss (you can even find it outdoors), little pots or anything else and artificial flowers in any colours of the colourpalette. Tints and hues are matter of tastes. You just simply put the moss in the pot and you have to stab the flowers in it. Voilá,it`s done!
         Good job!Have a nice week!:)
*****
        Ha követitek a blogom, láthattátok, hogy hátsó- és oldalkertünkbe megérkezett a tavasz. Ez inspirált engem erre a csináld magad posztra. A környezet az szerintem, ami alkotásra serkent. Persze ez a kis semmiség azért az alkotófolyamat legalja. De nagyon jó kis kiegészítője lehet a szobabelsőnek és sokféle varációban készíthető el, nem is beszélve arról, hogy mennyire időigénytelen.
         A következő dolgokra van szükségetek, amiket a legközelebbi hobby boltban be is szerezhettek: moha ( ezt akár a természetben is megszerezheted), kis cserepek vagy akármi más, ami erre a célre megfelel és művirágok. Ízlés szerint válaszhatók színpaletták, különböző színű virágokat is lehet kombinálni.A mohát csak egyszerűen bele kell tuszkolni a cserépbe,s majd bele kell szúrogatni a virágokat. Voilá, kész is van!
         Jó munkát és legyen kellemes hetetek! Nem, mint nekem, mert engem elárasztottak a dolgozatokkal, s már alig látszom ki ebből a gondkupacból...

You May Also Like

0 megjegyzés