Sundown in Vienna

by - 3:37 AM

       

       These photos had been taken this summer and I felt I must share them with you,however I knew it is december,which I can`t really believe,because I cannot see even a little peppercorn sized snow. Nevermind...
       Vienna is an unbelievable-beautiful city and you can always discover new fascinating things when you go there.Amid the day is perfect to visit the city,but when the sun is going down you have to stop a little bit and take delight in the sunset.Just enjoy it!   
  These pictures were taken at a tributary of the Danube near the center if Vienna.In this tributary are plying the tourist boats too and there is a platfrom with a restaurant with a great view.Beside the streaming are are sitting places,public houses and pedestrian ways.On the walls are lively and colourful grafitties.
          Next year in the same place in the same time, Vienna! :)...if I have missed the christmas fair

*****
       Ezek a képek még a nyár folyamán készültek,s úgy éreztem szeretném megosztani veletek,habár most december van,amit nem igazán tudok elhinni,mivel nem látok egy borsszem nagyságú havat sem és tegnap több mint hét ágra sütött a nap.De mindegy....
        Bécs egy elképzelhetetlenül szép város és mindig felfedezhetsz új lenyűgöző dolgokat.
Napközben  meglátogathatod a várost,de amikor a nap lemenőben van meg kell állnod kissé és élvezned kell a szép naplementét.Csak élvezd.
        A képek a Duna partján készültek,közel Bécs szívéhez.Itt hajtanak végig a turista hajók és van itt egy emelvény vendéglővel,ahonnan élvezetes a kilátás.A folyó mellet vannak ülőhelyek, partihelyek és sétálóhely.A falak élénk,színes és élettelteli graffitikkel vannak tele. 
         Jövőre ugyanott ugyanakkor,Bécs! :)...ha már lemaradtam a karácsonyi vásárról
      

You May Also Like

0 megjegyzés